Jest bardzo wiele firm, w których funkcjonuje, lu powinien funkcjonować tak zwany system HACCP - czyli system zapobiegania ryzykom związanym z produkcją lub dystrybucją produktów przez daną firmę. System HACCP jest przede wszystkim stosowany w branży spożywczej, przy produkcji, dystrybucji, przechowywaniu, sprzedaży lub serwowaniu żywności. w takich dziedzinach przemysłu lub działalności usługowej wszelkie ryzyka związane z obrotem żywnością mogą przybierać formy zagrażające ludzkiemu zdrowiu, a w skrajnych wypadkach także życiu. Wdrażanie systemu HACCP jest oferowane przez liczne firmy specjalistyczne.
Zaufana wypożyczalnia wielkopowierzchniowych namiotów
Namioty i hale do prowadzenia działalności magazynowej czy handlowej, wykorzystywane są z powodzeniem i niskimi kosztami eksploatacji przez wiele podmiotów gospodarczych, często są one najtańszym sposobem na uzyskanie przestrzeni użytkowej, o dużej przestrzeni. Sprzedaż i wynajem namiotów handlowych lub hal ...