Jest bardzo wiele firm, w których funkcjonuje, lu powinien funkcjonować tak zwany system HACCP - czyli system zapobiegania ryzykom związanym z produkcją lub dystrybucją produktów przez daną firmę. System HACCP jest przede wszystkim stosowany w branży spożywczej, przy produkcji, dystrybucji, przechowywaniu, sprzedaży lub serwowaniu żywności. w takich dziedzinach przemysłu lub działalności usługowej wszelkie ryzyka związane z obrotem żywnością mogą przybierać formy zagrażające ludzkiemu zdrowiu, a w skrajnych wypadkach także życiu. Wdrażanie systemu HACCP jest oferowane przez liczne firmy specjalistyczne.

Wybór najlepszego kamerzysty na wesele
Odpowiednio dobrany kamerzysta (Warszawa i cały region) na zbliżające się wesele jest gwarancją profesjonalnego uwiecznienia tych wyjątkowych wydarzeń, w najlepszej dostępnej jakości obrazu i dźwięku. Wideofilmowanie wesel i innych imprez okolicznościowych to specjalność fachowców z firmy Integrall, obec...